Com Hem till fem stadsnät i Norrbotten

Com Hem till fem stadsnät i Norrbotten

2018-02-15 09:04

Fem av Norrbottens stadsnät kan nu erbjuda sina kunder Com Hem som leverantör av tv, bredband och telefoni. Det är Arvidsjaur, Jokkmokk, Kalix, Pajala och Älvsbyn som alla ingår i samarbetet ”Stadsnät i samverkan”, som drivs av IT Norrbotten.

Vi är mycket glada att få med Com Hem som tjänsteleverantör i dessa stadsnät, säger Tony Blomqvist, vd IT Norrbotten. Det innebär att vi nu kan öka utbudet av både leverantörer och tjänster till slutkunderna. Stadsnät i samverkan är en samarbetsmodell med IT Norrbotten som operatör. En samverkan som ger stordriftsfördelar för de mindre stadsnäten och större valfrihet för slutkunderna.

Com Hem är en av de ledande leverantörerna av bredbandstjänster, men har hittills inte funnits i de fem stadsnäten i Norrbotten.

– På Com Hem vill vi nå så många hushåll som möjligt med våra tjänster och därför är samarbeten med stadsnät viktiga för oss, säger Stefan Trampus, försäljningsdirektör Com Hem. Det är mycket glädjande att vi fått till ett samarbete med IT Norrbotten och vi hoppas att kunderna kommer att uppskatta vårt utbud av tjänster och vårt testvinnande bredband.

Mer information om IT Norrbotten och Com Hem hittar du på
http://www.itnorrbotten.se/stadsnat/

https://www.comhem.se/

s mer:
https://www.mynewsdesk.com/se/itnorrbotten

Kontaktperson Com HemFredrik Hallstan, presschef 

Tel: 0761 15 38 30

fredrik.hallstan@comhem.com