Ny Sales Manager på IT Norrbotten

Ny Sales Manager på IT Norrbotten

2020-05-19 10:12

IT Norrbotten har anställt Lars Bergh som ny Sales Manager för marknadsområdet Wholesale. Wholesale ansvarar för uthyrning av fiber, våglängder, kapacitet och co-location i Norrbottens regionnät vilket IT Norrbotten förvaltar och driver.

”Vi är väldigt glada att ha lyckats rekrytera Lars”, säger Tomas Sundström, VD på IT Norrbotten. Lars har ett långt förflutet inom Telia och kommer nu senast från Eltel Networks. Han har en gedigen erfarenhet från försäljning av fasta och mobila nätsystem på lokal, regional och nationell nivå.

” Det känns fantastiskt roligt och inspirerande att vara en del av IT Norrbotten. Jag ser fram emot att driva och utveckla försäljningen och att kunna bidra till fortsatt digitalisering och digital utveckling av hela länet”, säger Lars.

”Vi ser Lars som en betydelsefull pusselbit i den fortsatta viktiga utvecklingen för IT Norrbotten med att göra möjligt och tillgängligt, dvs att tillhandahålla en säker, väl utbyggd, trygg och stabil samhällskritisk infrastruktur i Norrbotten”, säger Tomas. De senaste månaderna har gjort det väldigt uppenbart vilken betydelse en robust digital infrastruktur har för att vi ska ha ett uthålligt samhälle. "Där har IT Norrbotten tillsammans med våra ägare och partners en nyckelroll”, avslutar Tomas.