IT Norrbotten  om Corona/Covid-19

IT Norrbotten om Corona/Covid-19

2020-03-20 01:00

I och med spridningen av Corona/Covid-19 har en vÀl fungerande bredbandsinfrastruktur blivit en av vÄra viktigaste samhÀllsfunktioner. Med bredband ges möjligheten att arbeta och sköta skolarbete hemifrÄn, mötas via nÀtet, stÀlla frÄgor till sjukvÄrden och sprida viktig information om situationen som vi alla stÄr inför. Det Àr möjligheter som gör att vi kan ta ansvar för att minimera hur Corona/Covid-19 pÄverkar vÄrt samhÀlle och vÄra medmÀnniskor.

För oss pÄ IT Norrbotten har det alltid varit viktigt att sÀkerstÀlla en trygg och stabil infrastruktur för vÄra kunder. Vi följer noggrant utvecklingen av Corona/Covid-19 och arbetar kontinuerligt med att sÀkerstÀlla hög driftsÀkerhet och tillgÀnglighet i vÄra nÀt. Vi samarbetar ocksÄ med andra branschorganisationer för att hjÀlpa varandra med personal, utrustning och underhÄll om det skulle behövas.

Spridningen av Corona/Covid-19 innebÀr ocksÄ stora utmaningar för mÄnga organisationer och företag. Genom att sÀkerstÀlla leveransen av trygg infrastruktur hoppas vi kunna bidra till att alla kan sköta vardagen pÄ bÀsta sÀtt och pÄ sÄ sÀtt minska bÄde de hÀlsomÀssiga och ekonomiska effekterna.

Vi kommer att fortsÀtta vÄrt daglig arbete med att sÀkerstÀlla trygg och stabil infrastruktur för att för oss Àr det viktigt att du som kund Àr trygg i valet av IT Norrbotten som din infrastrukturleverantör.

Om du som kund har nÄgra frÄgor eller funderingar Àr du vÀlkommen att höra av dig till oss.