IT Norrbotten söker personal inom bredbandsutveckling

Vi söker Dig som kan agera som PROJEKTLEDARE, BESTÄLLARE OCH BYGGLEDARE gällande bredbandsutbyggnad till både stad och landsbygd och vill vara med och digitalisera Norrbotten. Du kommer att ha nära kontakt med våra uppdragsgivare, Norrbottens kommuner. Dessutom kommer dina kontakter även vara med både myndigheter och leverantörer. Vi ser gärna att du redan idag har erfarenhet av både fast och trådlös bredbandsutbyggnad. Körkort är ett måste men vi arbetar givetvis även digitalt via videokonferens.

SPRÅK: svenska och engelska.
DATAVANA samt behärskar Microsoft office.
FORM AV ANSTÄLLNING: Tillsvidare.
TILLTRÄDE: Omgående.
PLACERINGSORT: Boden.

VISSTE DU…

Att IT Norrbotten genom vårt norrbottniska fiberbaserade höghastighetsnät skapat möjligheter för dig att välja mellan tre mobiloperatörer, Tele 2, Telenor och Telia. Är du inte nöjd med din leverantör – Byt. Det kallar vi valfrihet.

Att IT Norrbotten genom det norrbottniska fibernätet kopplat upp all sjukvård och tandvård i Norrbotten. Denna digitalisering skapar nya möjligheter för dig som medborgare. I stället för att du reser till sjukhuset, så ”reser” sjukhuset hem till dig via nätet. Det kallar vi smarthet.

Att IT Norrbotten tillsammans med länets socialtjänst tog fram de digitala trygghetslarmen för hela Sverige. Det kallar vi digital trygghet.

Att IT Norrbotten tillsammans med partners levererar ett av Europas största fiberbaserade höghastighetsnät till nytta för Norrbottens företag. Norrbotten är en del av världen. Världen är en del av Norrbotten. Det kallar vi digital globalisering.

Om du har några frågor kring tjänsten så kontaktar du
Tony Blomqvist, VD på telefon: 070-386 70 40 eller via mail tony.blomqvist@itnorrbotten.se

Rekommendation, se våra filmer.
Din ansökan vill vi ha senast den 5 maj 2017.
Den mailar du till kristina.johansson@itnorrbotten.se

Välkommen med din ansökan.